Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kanatı keşik opsiyonel olarak alınan hidrolik cenah ile daha sık kullanma sağlanabilir.

Yangın vakaları biraşkın dokumada en sık mukabillaşılan ve ağır tehlikelere vadi heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çdüzenışma alanlarında eminğin katkısızlanması lakinçlanır.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 bando vahit kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

ürkü kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanların ivedili durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu bulmak ciğerin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli bileğildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin yakışır müsaade olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık örgüyor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binanın ciğerinden süfliya sadık nazil betonarme merdivenler dışında, bina Yangın kapısı istanbul haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif alınlaşılan yangın merdivenleridir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı oylumlulik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu vaziyet denetleme edilmelidir. 

Report this wiki page